Ana içeriğe atla

Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü son sınıf öğrencilerimiz TÜBİTAK 2209 Programı kapsamında destek almaya hak kazandı!

ee_tubitak2209_tr

Tarih:  Date -

Elektrik-Elektronik mühendisliği bölümü son sınıf öğrencilerimizden Evren Beyza Gençalp ve Handan Çalışkan'ın "Makine Öğrenme ve Yapay Zeka Sistemlerinin Doğrulanması ve Onaylanması" başlıklı projesi ile İbrahim Aslan, Zeynep Hazneci ve Sena Pehlivan'ın “SOQPSK-TG Modülasyonu” başlıklı projesi TÜBİTAK 2209-B - Üniversite Öğrencileri Sanayiye Yönelik Araştırma Projeleri Desteği Programı tarafından tarafından destek almaya hak kazandı. Ayrıca, Sinem Kılıçarslan, Sıla Babaç ve Kutay Nebil Dedeoğlu'nun "Gerçek Zamanlı Otomatik Hedef Bulma ve Takip Sistemi" başlıklı projesi TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı tarafından destek almaya hak kazandı.